Esittely

Kasvatan pienimuotoisesti Islanninlammaskoiria ja Beagleja kotioloissa. Tavoitteeni on kasvattaa terveitä ja rodunomaisia koiria joiden käyttöominaisuus otetaan huomioon. Pennut syntyvät ja kasvavat sisätiloissa ja tottuvat normaaliin elämisen ääniin ja touhuihin. Pennut totutetaan perheen muiden koirien kanssa olemiseen, kynsien leikkuuseen, kaikenlaiseen tutkimiseen ja lapsi vieraiden käsittelyyn!
Kesäpennuilla on mahdollisuus ulkoiluun aidatulla pihalla ja talvi pennut totutetaan pieniä aikoja olemaan ulkosalla.

Ajatuksessani on kasvattaa pentue silloin toinen tällöin.
Koiria tällä hetkellä kotona on kolme, Beaglet Punapihlajan Ceci ja Metsäkasteen Elvi sekä Islanninlammaskoira Kúra fra Klettakoti. Ceci on haettu Kuopiosta Merjan luota, Elvi on oma kasvattini ja Kúra on saksan tuonti.

Pennut luovutetaan sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Kirjalliset hoito-ohjeet ja pussukka ruokaa tulee pennun mukana.
Pentuja en myy ulkokoiriksi tarhaan vaan koiran täytyy saada olla ja elää myös omien ihmistensä kanssa perheen keskellä!

Olisin enemmän kuin hyvilläni jos saan tietoja myös aikuisen koiran kuulumisista vuosien varrelta ja niin hyvien kuin ongelma tilanteidenkin kanssa pyrin auttamaan ja neuvomaan ja löytämään omistajan kanssa ratkaisut ongelmiin...