Koirat

Punapihlajan Ceci 18.5.2009 "Ceci"

Ceci on syntynyt toukokuussa 2009 ja on terveystarkastettu 2010/2011 Lonkat A/A, polvet 0/0, kyynäret 0/0, sydän terve ja silmissä Distichiasis (ripsi kasvaa väärin päin eli hankaa silmää, Cecillä on pehmeä ripsi joka ei vaivaa millään muotoa koiran silmää) .
Ceci ajaa kohtalaisesti jänistä ja yksi kaato on syksyllä 2011 saatu. Näyttelymenestys on vaihteleva hieman kookkaan koon vuoksi, paras saavutus on vara serti... Luonnetesti tuli käytyä toukokuussa 2013 ja meni hyvin eli +125 ja laukausvarma.

Kúra fra Klettakoti 16.4.2012 "Kúra"

Kúra on saksan tuonti ja haettu kesäkuussa 2012 Klettakoti kennelistä.

Kúra kävi muutamassa pentunäyttelyssä harjoittelemassa esiintymistä ja kauniisti ensiintyikin!
Toukokuussa oli ensimmäinen virallinen näyttely josta tuli ensimmäinen SERTI ja VSP tulokset.
Paimennus ja agility on Kúran harrastukset ja niistä neitokainen onkin tohkeissaan.

Tulevaisuudessa jos kaikki menee hyvin niin olisi tarkoitus tehdä pentuja mutta sen näkee aikanaan...

Kúra kävi huhtikuussa 2013 terveystarkastuksissa ja silmät on terveet, lonkat on A/A ja kyynäret 0/0. Kesäkuussa oli Sydänkuuntelu -> ei sivu ääniä ja polvet oli 0/0...

Metsäkasteen Elvi "Elvi"


Elvi on oma kasvattini, Cecin ensimmäisestä pentueesta syntynyt narttu joka jäi kotiin kasvamaan ja mahdollisesti jatkamaan Metsäkasteen historiaa.
Elvi on erittäin reipas ja peloton nuorukainen joka rakastaa juosta ja painia Kúra kanssa.
 

Blue Zafir Blika Majstjarna "Martta"

Martta on syntynyt heinäkuussa 2010 ja muuttanut meille aikuisena tammikuussa 2014. Martta on erittäin energinen ja toimelias narttu. Martalla on B/C lonkat, 0/0 kyynäret ja polvet, terveet silmät ja sydän ok, terveystutkimukset tehty maaliskuussa 2014. Martta on käynyt luonnetestin elokuussa 2014 ja sai tulokseksi +142 ja laukaus varma.

Martan ensimmäiset pennut syntyivät 7.4.2015 kolme tyttöä ja yksi poika.

Metsäkasteen Bogga "Bogga"

Bogga jäi kotiin kasvamaan, ilostuttamaan ja mahdollisesti jatkamaan sukuaan jos onni on myöden terveys ym. asioiden tiimoilta...